Kaart Vind een kliniek Zoeken

Verbeter je huid zonder operatie, kies voor een behandeling met Ultherapy®

Natuurlijke huidverbetering door Ultherapy®

Ultherapy® is een effectieve behandeling voor huidverbetering bij de eerste tekenen van het verouderingsproces. Als je ouder wordt maakt je huid minder collageen aan waardoor je huid wat slapper wordt en er rimpeltjes ontstaan. Deze innovatieve methode maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid te verstrakken. De geluidsgolven werken tot in de diepste huidlagen waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Door de toename van collageen in de huid wordt de huid als het ware strak getrokken en gelift op natuurlijke wijze. Ultherapy® is de ideale behandelmethode voor huidverjonging zonder operatie en zonder hersteltijd.

Huidverjonging bereikbaar zonder operatie

Met een ultrasound behandeling kun je jouw gezicht laten liften zonder operatie. Zonder de nadelen van een chirurgische ingreep, zoals littekens en hersteltijd, krijg je wel een natuurlijk en geleidelijk liftend effect. Dit kan door een wenkbrauwlift of het behandelen van de oogleden. Ook de huid in de hals en kin kan worden verstevigd. Ultherapy® biedt natuurlijke huidverjonging door de volgende behandelingen:

Zichtbare huidverbetering na één behandeling

Gemiddeld duurt een Ultherapy® behandeling tussen de 30 en 90 minuten. Sommige patiënten zien direct na hun behandeling al verbetering, de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk zichtbaar. In een periode van 3 maanden na de behandeling met Ultherapy® vormt zich geleidelijk aan een gelifte en strakkere huid. Je huid verjongt en je gezicht krijgt weer een frisse uitstraling. Huidverbetering kan tot wel 6 maanden na de behandeling zichtbaar worden. De gezichtsverjonging wordt steeds duidelijker.

  • Lift en verstrakt zonder operatie
  • Binnen enkele maanden optimaal resultaat
  • De meeste mensen hebben slechts één Ultherapy behandeling nodig voor het gewenste effect.
  • Geen hersteltijd en nazorg
  • Direct de dagelijkse activiteiten voortzetten