Kaart Vind een kliniek Zoeken

Halslift zonder operatie mogelijk met Ultherapy®

Kies met Ultherapy® voor de halslift zonder operatie 

Een verslapte huid krijgen we op den duur allemaal. Ook de huid van je hals veroudert. Gelukkig zijn er steeds meer laagdrempelige behandelingen om dit te vertragen of zelfs te herstellen. Stoor jij jezelf aan je hals, maar vind je een operatie te eng of drastisch? De halslift met een Ultherapy® behandeling is dan dé oplossing.

Deze halscorrectie geeft je je egale huid terug

Als je een strakkere en egale hals wilt zonder operatie, is een halslift met Ultherapy® dé oplossing. Ultherapy® is een innovatieve en zeer effectieve behandeling die gebruik maakt van ultrasoundenergie. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy® de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jongere en elastischere huid. Zo zorgt een behandeling met Ultherapy® voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. Een halslift zonder snijden, geen injecties en geen hersteltijd!

Gun jezelf een halslift

Gun jezelf deze huidverjonging met een Ultherapy® behandeling. Binnen 2 tot 3 maanden is het resultaat van deze niet-invasieve behandeling duidelijk zichtbaar. Zonder grote veranderingen aan je uiterlijk zie je er jonger en fitter uit, op een natuurlijke en veilige manier. En dat geeft je energie!

De voordelen van een halslift zonder operatie

Om een strakkere en egale hals te krijgen is een halslift zonder snijden heel goed mogelijk. Ultherapy® is een goede oplossing.

  • Strakke hals zonder operatie en hersteltijd
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen beschadiging van het huidoppervlak
  • Alleen de benodigde huidzone wordt behandeld
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten

Informeer naar de Ultherapy® halslift

Is de huid in je hals verslapt en wil je weten wat je hier aan kan doen? Als je geen injecties of operatie wilt, is Ultherapy® een uitstekende keuze. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.