Kaart Vind een kliniek Zoeken

Een strakkere huid onder de kin zonder operatie met Ultherapy®

Je onderkin verstrakken met Ultherapy®

Je huid verslapt en wordt minder elastisch als je ouder wordt. De huid gaat hangen, waardoor ook de huid in je hals verder naar beneden zakt. Hierdoor ontstaat de zogenaamde onderkin. Als je je onderkin wilt verstrakken zonder operatie zijn er steeds meer alternatieve behandelingen. Een behandeling met Ultherapy® geeft het best bewezen resultaat om de huid onder je kin te verstrakken zonder dat hier een operatie voor nodig is. 

Verjong de huid onder je kin zonder operatie

Als je je stoort aan de verslapte huid onder je kin kun je een behandeling met Ultherapy® laten uitvoeren. De halslift met Ultherapy® maakt je huid strakker zonder operatie. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling met ultrasoundenergie. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy® de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt behandeling met Ultherapy® voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. Je onderkin gaat weg zonder snijden of injecties en je hebt geen hersteltijd!

Onderkin weg, jongere huid

Gun jezelf deze huidverjonging zonder een chirurgische ingreep. Binnen 2 tot 3 maanden is het resultaat van deze niet-invasieve behandeling duidelijk zichtbaar. Zonder grote veranderingen aan je uiterlijk zie je er jonger en fitter uit, op een natuurlijke en veilige manier. Ultherapy® geeft je energie!

De voordelen van Ultherapy®

Om je onderkin te verjongen en een strakkere kaaklijn te krijgen is een behandeling met Ultherapy® een goede oplossing.

  • Strakke kaaklijn zonder operatie en hersteltijd
  • Strakke huid onder de kin
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen beschadiging van het huidoppervlak
  • Alleen de benodigde huidzone wordt behandeld
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten

Hoe kun je je onderkin verstrakken?

Is de huid onder je kin en ter hoogte van je hals verslapt en wil je weten wat je hier aan kan doen? Als je geen injecties wilt of een operatie om je kin te liften en verstrakken, dan is Ultherapy® een uitstekende keuze. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.