Kaart Vind een kliniek Zoeken

Rimpels en fijne lijntjes in het decolleté verwijder je natuurlijk met Ultherapy®

Rimpels en fijne lijntjes in het decolleté

Net als in de hals en het gezicht ontstaan er fijne lijntjes in het decolleté wanneer je huid veroudert. Dit deel van je huid is vaak blootgesteld aan UV-straling, waardoor er eerder rimpels kunnen ontstaan. Stoor jij jezelf aan zichtbare lijnen en rimpels in je decolleté? Dan kun je ze eenvoudig verminderen met Ultherapy®.

Verwijder decolleté rimpels met ultrasoundenergie

De ene vrouw krijgt meer last van rimpels en fijne lijntjes in het decolleté dan de andere. Feit is dat bij iedereen die ouder wordt de productie van collageen afneemt, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Ultherapy® is een innovatieve en zeer effectieve behandeling met ultrasoundenergie om rimpels in het decolleté te verwijderen. De geluidsgolven dringen tot in de diepste huidlaag door en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt een behandeling met Ultherapy® voor een geleidelijke verstrakking van de huid waardoor de rimpels en fijne lijntjes in het decolleté verminderen of zelfs helemaal verdwijnen zonder je huid te beschadigen. Geen laserbehandeling of injecties, geen hersteltijd, maar huidverjonging op natuurlijke wijze!

Hoe verminder je rimpels in je decolleté?

Het ontstaan van rimpels in het decolleté is niet goed te voorspellen. De ene vrouw heeft meer last van rimpels en fijne lijntjes dan de andere. Een goede huidverzorging en gezonde leefstijl kan de afname van collageen beperken, waardoor de huid langer jong en elastisch blijft. Ultherapy® helpt de huid van je decolleté verjongen waardoor de rimpels verdwijnen. Binnen 3 maanden is het resultaat van deze niet-invasieve behandeling duidelijk zichtbaar. Verbetering treedt zelfs tot 6 maanden na de behandeling op. Je decolleté mag gezien worden!

De voordelen van een Ultherapy® behandeling

Ultherapy® is een goede oplossing om rimpels in je decolleté te verwijderen of te verminderen. De voordelen van een Ultherapy® behandeling:

  • Rimpels en fijne lijntjes in het decolleté verminderen zonder injecties of laserbehandeling
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen hersteltijd en beschadigingen van de huid
  • Meestal slechts één behandeling nodig
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten

Wil je ook een stralend decolleté?

Als je geen injecties of laserbehandeling wilt om de rimpels in het decolleté te verwijderen of te verminderen, dan is Ultherapy® een uitstekende keuze. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.