Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ultherapy® maakt van een slappe huid een verstrakte huid

Een slappe huid behandel je met Ultherapy®

Op een gegeven moment kijk je naar je spiegelbeeld en zie je verslapte huid in je gezicht, je hals en onder je kin. Het resultaat van een ouder wordende huid. Als je het vervelend vindt dat je huid minder jong en elastisch is, kun je denken aan de mogelijkheden voor huidverstrakking. Ultherapy® is een oplossing. Het is een liftende en verstrakkende behandeling zonder dat er een operatie of injecties nodig zijn.

Natuurlijke huidverstrakking

Ultherapy® is niet te verwarren met een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt gebruik gemaakt van fillers. Via injecties wordt het volume in je gezicht weer hersteld, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn. Ultherapy® werkt op basis van ultrasoundenergie dat de natuurlijke collageen aanmaak in je lichaam stimuleert. Een natuurlijke verstrakking van de huid is het resultaat.

Versteviging van de slappe huid in je gezicht

Je kunt de verslapte dunne huid verstevigen met Ultherapy®. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling waar geen chemicaliën of giftige stoffen bij worden gebruikt. Huidverstrakking met Ultherapy® werkt door middel van micro-gefocuste ultrasoundenergie. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy® de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt de behandeling voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. 

Lift en verstrak je slappe huid en zie er jonger uit

Ben je toe aan een strakkere huid met gegarandeerd resultaat en zonder je huid te beschadigen? Dan is een Ultherapy® behandeling iets voor jou. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 30 en 90 minuten. De precieze duur is afhankelijk van je individuele behandelplan en de zone die behandeld wordt. Binnen 3 maanden zie je resultaat: een gelifte en verstrakte huid. Verbeteringen van de huid kunnen tot wel 6 maanden optreden. Zie er weer zo jong uit als je je voelt!

De voordelen van Ultherapy®

Om een einde te maken aan de slappe huid van je gezicht zonder operatie of injecties, kies je Ultherapy®.

  • Strakke huid zonder operatie en hersteltijd
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen beschadiging van het huidoppervlak
  • Alleen de benodigde huidzone wordt behandeld
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten

Informeer naar Ultherapy®

Wil je weten wat je kunt doen aan de verslapte huid in je gezicht? Maak een afspraak met de Ultherapy® specialist bij jou in de buurt. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.