Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ultherapy® lost het probleem van hangende ogen op met de wenkbrauwlift zonder operatie

Van je hangende oogleden en verzakte wenkbrauwen af met Ultherapy®

We kennen het allemaal als we wat ouder worden: je kijkt in de spiegel en ziet de huid van je oogleden hangen of zakken. Het komt omdat de huid op je voorhoofd minder stevig wordt en wat gaat verzakken. Je blik is daardoor vermoeider dan je je voelt. Crèmes bieden geen echte oplossing, maar de stap naar een chirurgische ingreep gaat je te ver. Toch zou je wel willen dat je oogleden minder hangen. Dan is de behandeling met Ultherapy® de oplossing voor jou. De wenkbrauwlift werkt met behulp van ultrasoundenergie. Het resultaat: een liftend effect en minder hangende oogleden zonder operatie.

Wenkbrauwlift zonder operatie

Ultherapy® is een zeer effectieve behandeling tegen verzakte wenkbrauwen zonder dat je iets in je huid injecteert of er in laat snijden. Via ultrasoundenergie worden geluidsgolven afgegeven aan de onderste huidlaag. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in je huid. Collageen en elastine zorgen voor een jonge, elastische huid. De aanmaak van deze stoffen neemt af als je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. Met Ultherapy® zet je de klok als het ware een beetje terug door de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid te stimuleren. Het resultaat: je huid wordt strakker en verjongt, je wenkbrauwen worden gelift. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen hersteltijd nodig. Het resultaat is echter wel snel zichtbaar!

De voordelen van een Ultherapy® wenkbrauwlift

  • Hangende oogleden verminderen binnen 3 maanden
  • Geen operatie en hersteltijd
  • Geen littekens en beschadigingen van de huid
  • Meestal slechts één behandeling nodig
  • Direct na de behandeling kun je verder met de dagelijkse activiteiten

Wat te doen tegen hangende oogleden? 

Heb je hangende oogleden of verzakte wenkbrauwen en wil je weten wat je hier aan kan doen? Als je geen injecties of operatie wilt, is Ultherapy® een uitstekende optie. De behandeling is uitvoerig klinisch getest. Het is veilig en met bewezen resultaten.