Kaart Vind een kliniek Zoeken

ULTHERAPY®, ZONDER OPERATIE EEN ÉCHT LIFTEND RESULTAAT

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, de verslapte huid in de hals en in het gezicht en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

EEN STRAKKE HUID VRAAGT EEN ULTRASOUND BEHANDELING MET REAL-TIME VISUALISATIE

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasoundenergie is een operatie niet nodig. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

VEILIG EN MET LIFTEND RESULTAAT

Ultherapy® is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en verstrakken en fijne lijntjes in je decolleté te verminderen. Wereldwijd zijn al meer dan 2 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy® met bewezen resultaat. 

4 vragen over Ultherapy®

Wie kan Ultherapy® beter uitleggen dan de behandelaren zelf?
Bekijk de korte informatievideo!