Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ultherapy, liften zonder operatie

Ultherapy is een liftendeen verstrakkendebehandeling zonder operatie. Door middel van micro-gefocuste ultrasound energie wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en strakker gemaakt. Ultherapy is toe te passen op de wenkbrauwen, hals, kin, decolleté of het hele gezicht. Doordat lijntjes en rimpels vervagen krijg je een frissere uitstraling en ga je er weer jeugdiger uit zien.

Ultherapy is niet te verwarren met een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt gebruik gemaakt van fillers. Via injecties wordt het volume in je gezicht weer hersteld, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn. Ultherapy werkt op basis van ultrasound energie dat de natuurlijke collageen aanmaak in je lichaam stimuleert. Een natuurlijke en strakkere huid is het resultaat.

Echografische visualisatie met Ultherapy

Tijdens de Ultherapy behandeling wordt de huid echografisch gevisualiseerd. Een unieke methode die alleen met Ultherapy kan. Door de echografische visualisatie kan de specialist precies bepalen waar de ultrasound energie afgeleverd moet worden. Op deze manier ben je er van verzekerd dat op exact de juiste plek en diepte van de huid de aanmaak van collageen en elastine bevorderd wordt. Een gelifte en strakkere huid is het resultaat. Rimpels en lijntjes verdwijnen.