Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ultherapy® is de oplossing voor een wenkbrauwlift, halslift, decolleté-rimpels en huidverstrakking

Een natuurlijke wenkbrauw- of halslift met Ultherapy®

Je vindt ouder worden een voorrecht. Maar de rimpels en slapper wordende huid die bij het verouderingsproces horen, heb je liever niet. Een operatie of gebruik van fillers gaat je nog te ver. Kun je dan toch je wenkbrauwen of hals liften, de rimpels van je decolleté aanpakken en de huid in je gezicht verstrakken? Dat kan zeker met Ultherapy®. Deze behandeling met bewezen resultaat beschadigt je huid niet en er is geen hersteltijd na de behandeling. Wat doet het wel? Het geeft je die huidverstrakking door het natuurlijk liftend effect van Ultherapy®.

Voor wie is Ultherapy® geschikt?

Ultherapy® is geschikt voor mannen en vrouwen die lichte tot matige verslapping van de huid hebben, waarbij de huid er ook minder stevig of strak uit ziet. Voorbeelden zijn:

  • zakkende wenkbrauwen
  • hangende oogleden
  • verslapte huid van de hals
  • verslapte kaaklijn
  • slappe huid onder de kin
  • lijnen en rimpels in het decolleté

 

Lift wenkbrauwen, hals en decolleté op natuurlijke wijze

Met een wenkbrauwlift of halslift door een Ultherapy® behandeling ziet je huid er weer natuurlijk frisser en jeugdiger uit. Ook rimpels in je decolleté of huidverslapping in je gezicht kunnen goed worden behandeld met Ultherapy®. Het resultaat - een verstrakte huid - is goed voor je zelfvertrouwen en voor een mooie uitstraling. De resultaten van Ultherapy® worden op een geleidelijke, natuurlijke manier zichtbaar en zijn daardoor minder drastisch dan een chirurgische ingreep. De Ultherapy® behandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Gedurende 2 tot 6 maanden na de behandeling wordt de huid strakker en steviger.

De voordelen van huidverstrakking met Ultherapy®

Een groot voordeel van Ultherapy® is dat het je huid niet beschadigt, omdat er geen sprake is van een operatie. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die je huid in gaan. Veel bekende technieken zoals het laseren van de huid of chemische peelings zijn veel meer belastend voor je huid. Ultherapy® is een zeer geschikte methode voor mensen die geen chirurgische ingreep willen of voor mensen die de effecten van een chirurgische face-, wenkbrauw- of halslift willen versterken of verlengen.

Een wenkbrauwlift en andere resultaten met Ultherapy®

Ultherapy® zorgt voor een natuurlijk gelifte huid van wenkbrauwen, hals, kin en decolleté. Het resultaat van een facelift, maar dan zonder operatie. Bekijk de resultaten van patiënten die een Ultherapy® behandeling hebben ondergaan en lees hun ervaringen.