Kaart Vind een kliniek Zoeken

Een veilige Ultherapy® behandeling met het originele Ulthera® systeem

Bijwerkingen van de Ultherapy® behandeling

Ultherapy® met het originele Ulthera systeem is een behandeling met een liftend en verstrakkend effect zonder dat er een operatie voor de wenkbrauwen, de huid van de hals, de kaaklijn of de onderkant van de kin nodig is. Ook lijntjes en rimpels in het decolleté kunnen worden verminderd. De behandeling geeft nauwelijks bijwerkingen. Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. 

Kwaliteit en veiligheid van Ultherapy®

Ultherapy® behandeling met het echte Ulthera systeem is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en bezit de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy®. Ultherapy® is goedgekeurd om wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van je gezicht en kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy®, met bewezen resultaat. 

Let op voor namaakapparaten 

Helaas zijn er namaakapparaten in omloop. Om jouw veiligheid en de kwaliteit van de behandeling te waarborgen is het belangrijk dat de echte Ultherapy® behandeling van Merz Pharma wordt uitgevoerd. Imitatieapparaten maken geen gebruik van het originele Ulthera® systeem, maar zeggen wel dezelfde voordelen te kunnen bieden. Onderga je echter een behandeling met een imitatieapparaat dan zie je mogelijk geen resultaat. Daarnaast is de veiligheid niet gegarandeerd en kan het zelfs blijvende schade aan je huid veroorzaken. Let hier dus voor op. 

Officiële Ultherapy® apparatuur is altijd FDA- en CE-gecertificeerd en gemarkeerd. Alle klinieken die wij aanbevelen maken gebruik van deze gecertificeerde apparatuur.

De kenmerken van het Ulthera systeem

Kenmerkend voor het Ulthera® systeem is dat dit door klinisch onderzoek uitvoerig is getest. Met wereldwijd meer dan 1 miljoen uitgevoerde behandelingen, 50 klinische onderzoeken en 40 publicaties, is Ultherapy® aantoonbaar leider op het gebied van huid liftende behandelingen zonder operatie. Met deze unieke liftende behandelingen onderscheidt Ultherapy® zich van alle andere beschikbare energieleverende systemen. Veel gerespecteerde cosmetische specialisten bieden Ultherapy® aan vanwege de veiligheid en de resultaten die deze behandeling hun patiënten geeft. Met het Ulthera® systeem kan de huid met het Ulthera® DeepSEE handstuk geanalyseerd worden tot een diepte van 8 mm onder het huidoppervlak. Zo kan de specialist zorgen dat de huid op precies de juiste diepte wordt behandeld. Kijk wat Ultherapy® voor jou kan doen.