Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ultherapy® verjongt de huid zonder operatie

Huidverjonging met Ultherapy®, de natuurlijke facelift

Wil jij een strakkere huid, maar is een chirurgische facelift een stap te ver? Ultherapy® geeft je een facelift zonder operatie. Het is een niet-invasieve behandelmethode voor een gelifte huid zonder hersteltijd. Het effect van huidverjonging is al zichtbaar na slechts één behandeling. De huid wordt strakker en heeft minder rimpels en lijntjes, met langdurig resultaat.

Facelift zonder operatie 

Bij een Ultherapy® behandeling wordt er niet in de huid gesneden. Hierdoor beschadigt het huidoppervlak en de omringende huidstructuren niet. We gebruiken hiervoor een ultrasound behandeling waarbij geluidsgolven in de huid worden afgegeven. De energie uit de trillingen stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de onderste huidlaag. Zo krijg je zonder operatie een facelift en zie je er zonder hersteltijd jonger uit. Direct na de behandeling kun je je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. De behandeling is redelijk pijnloos. 

Verjong je huid met ultrasound

Met de ultrasound behandeling is het mogelijk om verslapte huid te verstevigen. Je krijgt op een natuurlijke manier een facelift zonder operatie en geen schade aan je huid. Het resultaat is al na een behandeling een jonger uitziende huid. Een ander voordeel van Ultherapy® is dat er geen chemicaliën en giftige stoffen worden gebruikt. Ultherapy® is uitermate geschikt om toe te passen op de huid van de wenkbrauwen, het voorhoofd, de kaaklijn en de onderkant van de kin, de hals en het decolleté.